Cadeau ideeën

Gift guide: 12 keer de leukste cadeau-ideeën voor de boekenwurmen in jouw leven

In dit lijstje zie je de leukste cadeau tips voor leesbeesten, booklovers, lettervreters en leesfanaten. Vanaf nu heb jij altijd genoeg inspiratie voor een écht leuk cadeau voor mensen die gek zijn op boeken en lezen.

Boekenleggers zijn net sokken: je bent ze altijd kwijt als je ze nodig hebt. € 5,86

I have no shelf control t-shirt. Voor je beste vriendin die geen boekenwinkel voorbij kan lopen zonder iets te kopen. € 14,82

Een kaars die naar oude boeken ruikt? Sign me up! € 9,90

Hoe tof, deze boekenlamp! Leuk voor op je nachtkastje of tussen je boeken op de boekenplank. € 39,99

Tegeltjes uit de collectie Booklovers

Deze tegeltjes zijn speciaal ontworpen voor booklovers en voor mensen die voor de boekenwurmen een cadeautje zoeken:

Een treinkaartje naar dit fantastische stadje in Wales (op de grens met Engeland): Hay-on-Wye: ‘Town of Books’. In dit kleine stadje zijn 40(!) (tweedehands) boekenwinkels te vinden. In vergelijking: er zijn 2000 inwoners. Dat komt zo: In 1977 deed Richard Booth een nogal slimme zet: hij kroonde zichzelf ‘King of Hay-on-Wye.’ Hij maakte een scepter van een stuk messing sanitairgereedschap en reed rond met een (eerder nog niet bestaande) vlag achter zich aan. Dit trok natuurlijk nogal wat bekijks en hij heeft daarmee het stadje van financiële ondergang gered.

Elke jaar is er ook het Hay festival waar bekende auteurs spreken over hun werk. Dit festival begint vandaag en als je erbij wilt zijn moet je snel zijn, hij duurt nog tot 2 juni.

Wat vind jij het leukste cadeau voor boekenliefhebbers?

5 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.