Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Ik ben Heleen Schrijvershof. Samen met Menno en zoon Twan (11) woon ik in Numansdorp. Op deze website vind je zelfontworpen, gegraveerde tegeltjes met afbeeldingen en/of tekst. Deze tegeltjes kun je cadeau doen tijdens een bijzondere gelegenheid zoals Moederdag, een verjaardag, housewarming, geboorte of huwelijk. Maar ook als er mensen in je omgeving zijn die je wilt laten weten: ik denk aan jou. Bijvoorbeeld tijdens een moeilijke periode.

Natuurlijk kun je de tegeltjes ook voor in je eigen huis kopen. De tegeltjes zijn perfect voor op je bureau of aan de muur van je (thuis)werkplek. De tegeltjes ontwerp en maak ik zelf thuis en de inspiratie daarvoor haal ik overal vandaan. Ik heb nogal wat verschillende interesses en die komen goed van pas tijdens het bedenken van nieuwe ontwerpen. Deze interesses en nieuwsgierigheid deel ik met jou door interessante, creatieve en veelzijdige mensen te interviewen. Want ja: andere mensen zitten nu eenmaal vol goeie ideeën en inzichten. Inspirerende voorbeelden die succes hebben geboekt op hun eigen manier, kun je niet genoeg hebben en dus lees je interviews met creatieve, veelzijdige duizendpoten in allerlei vakgebieden.

Als multipassionate lukt het me niet om maar één ding tegelijk te doen. Dat zie je ook terug op deze site. Naast mijn vaste baan, fotografeer al jaren (vooral creatieve ondernemers, makers en bloggers voor hun website.) Daarnaast heb ik veel ervaring met interviewen en kun je me als freelancer inhuren voor teksten en interviews waarmee jij laat wat jij (allemaal) in huis hebt.

Wil je nooit meer zonder inspiratie zitten voor een tof cadeau? Schrijf je dan in voor de wekelijkse inspiratie e-mail, dan ben je de eerste die de nieuwe ontwerpen van de tegeltjes ziet.

Vragen, opmerkingen of een samenwerking op het gebied van de tegeltjes, fotografie of interviews? Contact opnemen doe je via: heleen@alhetmoois.nl. 

Tot horens!

No products in the cart.