Heb jij goede foto’s nodig voor jouw website en/of socials? Foto’s die laten zien wie jij bent, wat je doet, hoe je dat doet en waarom mensen net zo enthousiast over jouw werk zouden moeten zijn als jij. Sinds 2008 zorg ik voor precies dat soort beelden.

Je kunt me ook een berichtje sturen als je geen maker of ondernemer bent en een portretfotoshoot wilt. De informatie hieronder geldt voor fotoshoots tot en met vijf personen.

Het is mijn doel om te laten zien wat jij in huis hebt.

De drie belangrijkste soorten foto’s waar je aan kunt denken zijn: ontspannen profielfoto’s waarbij jij je op je gemak voelt, achter de schermen foto’s zodat jouw lezers of klanten enthousiast worden van jouw proces en lifestyle/lookbook foto’s waarmee jouw product, dienst of proces tot leven komt.

Wat kost dat en wat krijg ik dan precies?

Een fotoshoot voor makers, bloggers en ondernemers kost € 250 (inclusief reiskosten)

Je krijgt hiervoor een telefonisch gesprek vooraf om jouw wensen te bepalen, de mogelijkheid om een moodboard aan te leveren/samen met mij op te stellen, een fotoshoot van ongeveer 1,5 – 2 uur en 15-20 nabewerkte foto’s die van jou zijn en je dus voor altijd kunt gebruiken zoals jij wilt.

Klik op de foto hieronder om het magazine ‘Zo sta je altijd mooi op een foto’ te downloaden. Of je nu zelf aan de slag gaat of een fotoshoot bij een andere fotograaf of bij mij boekt: met deze tips sta je ontspannen voor de camera en dat zie je terug in de foto’s.

Magazine - zo sta je zelf altijd mooi op een foto - alhetmoois.nl

No products in the cart.