Moederdag

Deze Moederdag zetten we alle bijzondere vrouwen in het zonnetje

Zou het niet tof zijn om deze Moederdag alle bijzondere vrouwen in ons leven in het zonnetje te zetten, of ze nu moeder zijn of niet? Bonusmoeders, oma’s, tantes, leerkrachten, buurvrouwen en vaders die ook de rol van moeder op zich hebben genomen: deze Moederdag wordt iedereen die belangrijk voor ons is, in het zonnetje gezet.

Ik ben hard bezig een collectie posters, kaarten en tegeltjes te ontwerpen waarbij iedereen aan bod komt. Kaarten die je kunt sturen aan mensen die Moederdag een moeilijke dag vinden, zijn ook in de maak. Heb je idee├źn voor situaties of mensen die ik hierboven ben vergeten te noemen? Laat het met weten.

We trappen af met een knipoog: de plant mom. Ben je gek op planten? Heb je geen schattige, roze baby in huis, maar eerder een mooie groene, fluwelen? Dan is het tegeltje ‘Plant Mom’ echt iets voor jou. Natuurlijk is het ook een fijn item om cadeau te doen.

Tegeltje met afbeelding | Plant Mom

Ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Over alle nieuwe ontwerpen lees je eerst hier op de blog, dus houd ‘m vooral goed in de gaten.

Ben jij een plant mom? En waar denk jij als eerste aan bij ‘Moederdag’? Laat je horen in de comments

4 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.