Inspiratie

Combinatie inspiratie | Bloemen, bloemen en nog meer bloemen

Inspiratie is soms heel duidelijk: in dit voorbeeld is het een combinatie van twee verschillende inspiratiebronnen. Soms komt inspiratie juist zomaar ergens vandaan. Dan is er een sfeer die je mooi vindt. Of iets dat je lang geleden eens hebt gezien. Dat laatste had ik ook bij het maken van dit tegeltje.
Als fotograaf blijven portretten favoriet en ik ben bijvoorbeeld heel erg fan van studio May and June, Tim Walker en zachte kleuren. Natuurlijk ken je me ook als iemand die gek is op planten en bloemen.

Die combinatie maakt dat ik direct wist: ik wil een tegeltje met een portret en bloemen. Of nee, beter nog, een hele collectie. Die ben ik nu aan het maken en je kunt de tegeltjes met bloemen langzaam zien binnendruppelen in de shop.

De collectie heet: een bloemetje voor jou. Wie verdient er volgens jou een bloemetje?

8 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.