Fotografie voor creatieve makers en ondernemers

Altijd goed op een foto staan? Dat kan. Ook als je denkt dat je niet ‘fotogeniek’ bent

Al het moois gaat over & is bedoeld voor veelzijdige bloggers, makers en ondernemers. Ik schrijf artikelen over hoe je je veelzijdigheid zo slim mogelijk kunt inzetten. De interviews met andere veelzijdige makers zijn er om je te inspireren en je te laten zien hoe zij als creatieve duizendpoot te werk gaan.

Fotografie

Naast schrijven, fotografeer ik sinds 2008 allerlei creatievelingen. Het magazine hieronder stuur ik mijn klanten altijd toe voordat de shoot begint. Zo zien ze wat ze bij mij kunnen verwachten. Maar, die informatie is niet alleen handig als je een fotoshoot bij mij boekt. Ook als je met een fotograaf, of zelf aan de slag gaat kun je er veel aan hebben. Want: hoe zorg je er nu voor dat je altijd goed op een foto staat?

Het is makkelijker dan je denkt. 

Een fotoshoot kan best spannend zijn, of je nu elke dag voor de camera staat of juist niet. Hoe vaak ik niet hoor: ik ben gewoon niet zo fotogeniek. Wat belangrijk is om te onthouden is: jij kunt niets verkeerd doen. Ik ben de fotograaf en het is mijn taak goede foto’s van jou te maken. Of je nu een portret fotoshoot afspreekt of ook nog sfeer- en lifestyle foto’s van je product of dienst wilt, de foto’s van jezelf zijn vaak het meest spannende gedeelte. Daarover gaat dit magazine.

Wil je na het lezen van dit magazine een fotoshoot plannen: achterin dit magazine vind je alle praktische informatie.

Laat je me weten of je de tips hebt uitgeprobeerd of als je nog vragen hebt? Veel plezier met het (laten) maken van je foto’s!

17 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.