Cat Mom | Ecru Totebag | Biologisch Katoenen tasje

 17,50

Deze ecru totebag/100% biologisch katoenen tasje is speciaal gemaakt voor de Cat Moms. Zit jij liever op de bank met je kat, dan te doen of je goed bent in small-talk op een feestje? Is jouw kat de baas in huis en heb je daar geen problemen mee? Dan is dit het perfecte tasje voor jou. Of je nu zelf een poezenmoeder bent of een speciale kattenliefhebber wilt verrassen: dit unieke en persoonlijke cadeautje is de perfecte verrassing voor de cat mom in jouw leven.

Het tasje Cat Mom is perfect voor Crazy Cat Lady’s, Cat Moms en kattenliefhebbers. Het tasje is niet alleen mooi, maar ook stevig (145 grams) en gemaakt van 100% organisch katoen. De meeste mensen kennen dit als biologisch katoen. Niet alleen fijn voor jou dus, maar ook milieuvriendelijk. Het tasje is niet helemaal wit, maar ecru en heeft stevige en extra brede vlakken aan de zij- en onderkant. Na een aantal tasjes te hebben getest, heb ik hiervoor gekozen omdat je zo veel makkelijker spulletjes in en uit je tasje kunt pakken.

Het tasje zelf is 42 bij 37 cm (dit formaat ken je van andere katoenen tasjes) en de illustratie is zo’n 27 x 27 cm. En ook niet onbelangrijk: Het tasje heeft twee lange hengsels: je kunt ‘m dus over je schouder hangen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cat Mom | Ecru Totebag | Biologisch Katoenen tasje”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *