Veelzijdige bloggers, makers en ondernemers

Hoe onze kat slapend de show steelt, terwijl ik hard aan het werk ben

Vandaag wil ik je iets laten zien waar ik heel trots op ben: het eerste tasje in de webshop: Cat Mom. Toen ik het tegeltje Cat Mom maakte, was ik er zelf verliefd op, maar je weet nooit zeker of andere mensen ‘m net zo leuk vinden als ik. Nu merken we dat het één van de favoriete ontwerpen van onze klantenis. In de webshop en in de winkels waar we ze verkopen. Toen ik kantoenen totebags ging maken wist ik direct: dit ontwerp moet ook op een tasje.

Mijn kat Moppie helpt ook ontzettend goed mee door vooral heel schattig te zijn en besloot dat het tijd was voor een dutje terwijl ik het tasje wilde fotograferen. Cat Moms weten dat dit volledig uit onbaatzuchtigheid gedaan wordt en niet omdat ze dan extra aandacht krijgt. Zo zijn katten nu eenmaal.

Het tasje Cat Mom is perfect voor Crazy Cat Lady’s, Cat Moms en kattenliefhebbers. Het tasje is niet alleen mooi, maar ook stevig (145 grams) en gemaakt van 100% organisch katoen. De meeste mensen kennen dit als biologisch katoen. Dit katoen wordt geproduceerd zonder chemische bestrijdingsmiddelen zoals pesticiden en insecticiden. Voor de bemesting van de grond wordt uitsluitend plantaardig en dierlijk afval gebruikt en er worden insecten ingezet in plaats van bestrijdingsmiddelen.Niet alleen fijn voor jou dus, maar ook milieuvriendelijk. Het tasje is niet helemaal wit, maar ecru en heeft stevige en extra brede vlakken aan de zij- en onderkant. Na een aantal tasjes te hebben getest, heb ik hiervoor gekozen omdat je zo veel makkelijker spulletjes in en uit je tasje kunt pakken.

Het tasje zelf is 42 bij 37 cm (dit formaat ken je van andere katoenen tasjes) en de illustratie is zo’n 27 bij 27 cm. En ook niet onbelangrijk: Het tasje heeft twee lange hengsels: je kunt ‘m dus over je schouder hangen.

Hij is vanaf nu beschikbaar in de webshop, dus neem snel een kijkje. Dit is natuurlijk ook een perfect cadeau voor de kattenliefhebbers in jouw leven. En vergeet tijdens dat shoppen je kat ondertussen geen aai over haar bol te geven, ze kan het goed gebruiken met haar zware leven.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

No products in the cart.