Tegeltjes

Welkom in mijn winkel vol tegeltjes. Hier vind je een verzameling tegeltjes met tekst en afbeeldingen voor jezelf of om cadeau te doen. Deze tegeltjes zijn perfect als je een cadeau wilt kopen voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, Moederdag, een housewarming, bij de geboorte van een baby of gewoon om iemand te laten weten: ik denk aan jou.

Ik ontwerp tegeltjes met teksten en tegeltjes met afbeeldingen. Deze tegeltjes zijn speciaal gemaakt voor interieurliefhebbers die altijd op zoek zijn naar persoonlijke accessoires voor in de woon- of slaapkamer, thuiswerkers die wel wat motivatie kunnen gebruiken op de maandagmorgen, boekenliefhebbers die nog nét een plekje hebben in de boekenkast voor een mooi tegeltje met een quote over lezen en iedereen die gek is op kunst, maar geen budget heeft voor een echte Vermeer, Rosetti of van Gogh.

De tegeltjes zijn dus voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau voor een ander óf je jezelf. Of je nu een speciale gelegenheid viert of iemand wilt verrassen die dol is op kunst, boeken, planten en een uniek interieuraccessoire zoekt. Met deze tegeltjes laat je zien hoeveel je om iemand geeft. En natuurlijk ook hoe goed jij bent in het geven van unieke, persoonlijke cadeautjes.

Klik hier of op onderstaande foto voor de nieuwste collectie tegeltjes: